4 gyakori hiba amit elkövethetsz lakáskiadás során!

A lakáskiadás során minden tulajdonos, problémamentes bérlőről, bérbeadásról álmodik. Ebben a cikkben bemutatunk 4 olyan hibát, amivel a bérbeadók a saját dolgukat nehezítik meg. Azonban ezekre mind van megoldás!

albérlet

1. Rossz hirdetés rossz bérlőket vonz

Egy igénytelen, gyorsan összedobott hirdetés, nem túlságosan bizalomkeltő az igényes bérlők szemében. Érdemes időt fordítani a hirdetés összeállítására, hogy magasabb minőségű bérlőket vonzzon be az ingatlan a lakáskiadás során. Jó képek, jó hirdetés!

2. Nincs telefonos előszűrés

Minden bérbeadó számára, vannak kizáró tényezők, amik fennállása esetén, nem adja ki az adott személynek az ingatlant. Érdemes már akkor megkérdezni az érdeklődőt, ezeknek a kizáró tényezőknek a meglétéről, amikor még csak telefonon érdeklődik a kiadó ingatlan iránt. Így mind a két fél időt és energiát tud spórolni. Előszűrés!

3. Sufnis bérleti szerződés

Egy alapos, részletes bérleti szerződés a bérbeadó és bérlő érdekeit is védi. Az online platformokról letöltött szerződésekből sokszor fontos pontok maradnak ki. Így egy esetleges probléma megoldása sokkal időigényesebb és költségesebb lehet. Profi bérleti szerződés!

4. Rendszeres adminisztráció hiánya

A lakáskezelés során, nagyon fontos a rendszeres adminisztráció. Minden lakással kapcsolatos költség, rezsiszámla vezetése. Sokkal átláthatóbb így a lakás kiadás rendszere és az esetleg konfliktusokat is könnyebb tisztázni. Nagyon sok bérbeadó nem gondol ennek a szükségességére, később pedig sok problémája akad belőle. Rendszeresség!

Hadd mutassuk meg, mi a megoldás!

komplex szolgáltatásunk keretein belül, a fenti 4 problémára és még sok másikra kínálunk megoldást.

  • Megtaláljuk a tökéletes bérlőt, az általad felállított paraméterek alapján.
  • A bérlő birtokba lépésének első percétől kezdve vállaljuk a folyamattal járó feladatokat.
  • A kiadás során minden felmerülő problémát megoldunk, a lakással kapcsolatban. Például:
  • hibaelhárítás intézés, karbantartás szervezés, szolgáltatóknál ügyintézés. Vezetjük a lakással
  • kapcsolatos összes adminisztrációt, amiről minden hónapban összefoglalót küldünk.
  • A bérleti szerződés lejárata után, pedig újra kiadjuk az ingatlanodat, amennyiben szükséges.
Scroll to Top