Partnereink az Ingatlan, a Biztosítás és a Pénzügyek területén

Pénzügyeinket megbízható partnereinken keresztül bonyolítjuk, így ügyfeleink részére mindig a legjobb konstrukciókat tudjuk nyújtani. Legyen akár CSOK, Falusi CSOK, bármilyen lakáshitel ami szükséges az ingatlan megszerzéséhez, mi teljeskörű hatékony ügyintézéssel tudunk segíteni. Keressen bennünket bizalommal, biztosan enm fog csalódni!

hitel, pénzügy, finanszírozás
Biztosítás, okos megoldások Domicil Ingatlan Szeged

Független Biztosítási alkuszként a magyarországi biztosítási szektorhoz teljes rálátással rendelkezünk. Válasszon bennünket bármely biztosítási igény megoldásához a lakás, gépjármű, telephely vagyonbiztosítás témakörben, de azon kevesek közé tartozunk akik repülőgép és dron biztosítást is tudunk kötni. Egyedi, teljeskörű kárszakértői szolgáltatásunk miatt nyugodt szívvel álíthatjuk tehát, hogy a biztosítások területén minden felmerülő problémát meg tudunk oldani.

Ingatlan üzletágunk hasonlóan a pénzügyi és a biztosítási szolgáltatási körönkhöz, próbál több, jobb lenni, mint a megszokott. Emiatt tudunk komplex megoldásokat kínálni. Ingatlanokkal kapcsolatban a tevékenységi körünk az ingatlan közvetítés, az ingatlan kezelés, albérlet kezelés, kiadás, de az épület diagnosztika, ingatlan állapot felmérés is kedvelt terület a megrendelők részéről. A BNI közösségén belül pedig a gazdasági élet tetszőleges részéhez hozzáférünk és a messzemenőkig ki tudjuk terjeszteni a lehetőségeinket.

Domicil Ingatlan Szeged
Scroll to Top