Partnereink a saját területükön spacialisták és kiemelkedő minőséget nyújtanak. Mi a saját szolgáltatásaink kiegészítve a partnerek speciális megoldásaival tudjuk az ügyfeleink számára a teljeskörű megoldásokat nyújtani Pénzügy, Ingatlan vagy Biztosítás területen.

Partnereink az Ingatlan, a Biztosítás és a Pénzügyek területén

“Bármilyen okos, bármilyen jól képzett, bármilyen tapasztalt, mégsem lehet senki egymaga minden bölcsesség fellegvára.” Mondta egyszer Tony Abbott. Ennek a mondatnak az igazságát felismerve, cégünk 13 éve dolgozik együtt független pénzügyi tanácsadóként és területi vezetőként, a Duna House cégcsoporton belül a Credipass Kft-vel (Hitelcentrum Kft jogutódja). Közös célunk, hogy a szakmai tudásunkat összevetve és együtt dolgozva a lehető legprofibb és legminőségibb szolgáltatásokat tudjuk nyújtani az ügyfeleknek. Ez idő alatt nem tudtunk unatkozni, a közös munka mindig is izgalmas volt, és számos kihívást tartogatott a cégek számára, a változó ingatlan piacon az ezzel szorosan változó ügyfél igényeken keresztül a banki termékek teljes átalakulásán át. 

Ezzel a nagyszerű üzleti kapcsolattal nem csak mi, hanem ügyfeleink is csak nyerni tudnak! 

Partnereink

Független Biztosítási alkuszként a magyarországi biztosítási szektorhoz teljes rálátással rendelkezünk. Válasszon bennünket bármely biztosítási igény megoldásához a lakás, gépjármű, telephely vagyonbiztosítás témakörben, de azon kevesek közé tartozunk akik repülőgép és dron biztosítást is tudunk kötni. Egyedi, teljeskörű kárszakértői szolgáltatásunk miatt nyugodt szívvel álíthatjuk tehát, hogy a biztosítások területén minden felmerülő problémát meg tudunk oldani.

Ingatlan üzletágunk hasonlóan a pénzügyi és a biztosítási szolgáltatási körönkhöz, próbál több, jobb lenni, mint a megszokott. Emiatt tudunk komplex megoldásokat kínálni. Ingatlanokkal kapcsolatban a tevékenységi körünk az ingatlan közvetítés, az ingatlan kezelés, albérlet kezelés, kiadás, de az épület diagnosztika, ingatlan állapot felmérés is kedvelt terület a megrendelők részéről. A BNI közösségén belül pedig a gazdasági élet tetszőleges részéhez hozzáférünk és a messzemenőkig ki tudjuk terjeszteni a lehetőségeinket.

Domicil Ingatlan Szeged
Scroll to Top