Domicil Ingatlan Otthonteremtésben otthon!

Domicil Ingatlan, Otthonteremtésben otthon! Miért mondjuk ezt? Azért, mert minden ingatlannal kapcsolatos feladatot, tevékenységet teljeskörűen lefedünk. Mik lehetnek ezek?

ingatlan, ingatlanközvetítés 3D model belső nézet

A leendő otthon kiválasztása

Ingatlanközvetítő irodánk segít megtalálni a megfelelő ingatlant vagy értékesíteni a meglévőt. Tapasztalt kollégáink jól ismerik a különböző épületek tulajdonságait és hatékonyan oldják meg a problémákat legyen szó lakóépületről vagy ipari, kereskedelmi ingatlanról.  

szemrevételezéses épületdiagnosztika, ingatlan állapotfelmérés

Épületdiagnosztika, állapotfelmérés

A kiszemelt ingatlant felmérjük és a tapasztalt hiányosságokat, problémákat és azok megoldási lehetőségeit részletesen elmagyarázzuk. A javításról hozzávetőleges kötségszámítást adunk. Ezzel segítjük a döntést.

Domicil pénzügy, hitel

Hitel, pénzügy

Ha a kiválasztott ingatlan megszerzéséhez szükséges a saját pénzügyi forrásokon kívül további segítség, hitel specialistáink állnak ügyfeleink rendelkezésére. Hitelek, támogatások magánszemélyeknek és cégeknek. Megtaláljuk a megfelelő megoldást.

Domicil Biztosítás

Biztosítás

A megszerzett ingatlant biztonságban is szeretnénk tudni az előre nem látható esetlegesen nagyobb kiadással járó károk ellen. Erre nyújt nagyszerú lehetőséget a teljeskörű biztosítási lefedettséget nyújtó alkusz csapatunk. 

Domicil Ingatlan

Ingatlan hasznosítás

Ha szeretne bevételhez jutni ingatlana bérbe adásával, akkor a Domicil ingatlankezelés szolgáltatásunk segít ebben. Mi levesszük a válláról az ingatlan kezelésének gondját. Bérbe adjuk, kezeljük, tartjuk a kapcsolatot a bérlővel, ellenőrizzük az ingatlan állapotát, figyelünk a közüzemi számlák befizetésére, beszedjük a bérleti díjat Önnek.

Domicil Ingatlan a kezdetek

 Hogyan indult a Domicil Ingatlan története? Több, mint 30 éve annak, hogy biztosítási alkuszi területen kezdtem dolgozni. Első perctől kezdve fontos volt számomra megbízóim magas szintű kiszolgálása. Vállalkozóknak, vállalatoknak nyújtottam biztosításaik területén stabil, megbízható szakmaiságot. Így indult a Domicil Ingatlan története.

2002-től, amikor a biztosítók és a bankok egymásba szerettek, tevékenységünket kiterjesztettük a lakossági biztosításokra és a pénzügyi termékekre, mint fedezetes és fedezetlen hitelek.

Ekkor kezdtem el több kollégával együtt dolgozni, így bővült a csapatunk.

2013-ban a pénzügyi válság mélypontján az ügyfeleink felé további egy lépést tettünk és kiegészült tevékenységünk az ingatlanközvetítéssel, így megteremtve az értékteremtés III. pillérjét.

Jelenleg számos, szakmailag magas színvonalat képviselő tanácsadóval dolgozunk mindhárom területen.

Munkánk során alapértéknek tartottuk és tartjuk, hogy ha ügyfelünk megbíz bennünket, végigvezetjük a megvalósítás útján. Az ötletek, igények, álmok világából a felmerülő kérdések szakszerű megválaszolásával a kulcsrakész megoldásig fogjuk a kezét.

Tóth László ügyvezet

Domicil Ingatlan a megoldás!

Domicil Ingatlan, Biztosítás, Hitel, Épületdiagnosztika Szeged
Scroll to Top