Sokszor keresnek bennünket azzal, hogy mondjunk véleményt egy ingatlanról. Nehéz kérdés, messzire vezet. Természetesen mindig próbálunk segíteni, valamilyen módon objektív kijelentéseket tenni. Járjuk kicsit körbe ezt a témát, talán érdemes néhány dolgot tisztán látni.
Szemrevételezéses Épületdiagnosztika
Domicil Ingatlan Szeged, Szemrevételezéses Épületdiagnosztika Szeged, felázó falak
Miért vizes, miért reped? Mozog? Veszélyes? Jó a tető? Megvehetem, vagy a fejemre omlik? Mekkora költséggel lehet kijavítani? Általában ezek a kérdések. Egyszóval állapotfelmérés. Több évtizede foglalkozunk ingatlanokkal, így természetesen van véleményünk, és szívesen el is mondjuk egy-egy épülettel kapcsolatban.
Szemrevételezéses Épületdiagnosztika
Domicil Ingatlan Szeged, Szemrevételezéses épületdiagnosztika, műszeres falnedvesség mérés
Fontos elfogadni azt a tényt, hogy a takart, beépített szerkezetek kibontása nélkül nem lehet egész biztosan megállapítani okokat. Lehet, még bontással sem.
Épületdiagnosztika
Domicil Ingatlan, Szemrevételezéses épületdiagnosztika, rosszul elkészített tetőfőlia
A szemrevételezéses épületdiagnosztika megtámogatva modern műszeres vizsgálatokkal és a szakmai tapasztalatokkal mégis a legtöbb esetben megfelelő eredményel jár és megnyugtató választ tudunk adni a kérdésekre. Amennyiben nem tudjuk kideríteni az okokat, természetesen azt is elmondjuk. Szeretjük amit csinálunk, hiszünk benne, hogy hasznos a tevékenységünk, így minden megbízást kihívásnak tekintünk és teljes odaadással teljesítjük.
Épületdiagnosztika
Domicil Ingatlan Szeged, Szemrevételezéses épületdiagnosztika, Hőkamerás felvétel
Kérdései, kétségei vannak a kiszemelt ingatlannal kapcsolatban? Keressen bennünket és vegye igénybe Szemrevételezéses Épületdiagnosztika szolgáltatásunkat!

További információkért látogassa meg a Domicil Smart szemrevételezéses épületdiagnosztika és ingatlan állapotfelmérésről szóló oldalunkat.

OLDAL TETEJÉRE