Épület diagnosztika

Mi is az épület diagnosztika?

Sokszor keresnek bennünket azzal, hogy mondjunk véleményt egy ingatlanról. Nehéz kérdés, messzire vezet. Természetesen mindig próbálunk segíteni, valamilyen módon objektív kijelentéseket tenni. Járjuk kicsit körbe ezt a témát, talán érdemes néhány dolgot tisztán látni.

Épületdiagnosztika, felázó falak

Miért vizes, miért reped? Mozog? Veszélyes? Jó a tető? Megvehetem, vagy a fejemre omlik? Mekkora költséggel lehet kijavítani? Általában ezek a kérdések. Egyszóval állapotfelmérés.

Domicil Ingatlan Szeged műszeres falnedvesség mérés
 Több évtizede foglalkozunk ingatlanokkal, így természetesen van véleményünk, és szívesen el is mondjuk egy-egy épülettel kapcsolatban. Fontos elfogadni azt a tényt, hogy a takart, beépített szerkezetek kibontása nélkül nem lehet egész biztosan megállapítani okokat. Lehet, még bontással sem.

Épület diagnosztika

A szemrevételezéses épületdiagnosztika megtámogatva modern műszeres vizsgálatokkal és a szakmai tapasztalatokkal mégis a legtöbb esetben megfelelő eredményel jár és megnyugtató választ tudunk adni a kérdésekre. Amennyiben nem tudjuk kideríteni az okokat, természetesen azt is elmondjuk. Szeretjük amit csinálunk, hiszünk benne, hogy hasznos a tevékenységünk, így minden megbízást kihívásnak tekintünk és teljes odaadással teljesítjük.

Épületdiagnosztika, hökamerás felvétel, trapézlemez tető

Kérdései, kétségei vannak a kiszemelt ingatlannal kapcsolatban? Keressen bennünket és vegye igénybe Szemrevételezéses Épületdiagnosztika szolgáltatásunkat!

További információkért látogassa meg a Domicil szemrevételezéses épületdiagnosztika és ingatlan állapotfelmérésről szóló oldalunkat.

Scroll to Top